Θερμοπλαστική: Εγγύηση Ποιότητας
  Θερμοπλαστική NEA

  Η Θερμοπλαστική βρίσκεται στο πλευρό του καταναλωτή τόσο για την επιλογή του ιδανικού προϊόντος και την τοποθέτησή του, όσο και για τη σωστή λειτουργία και συντήρησή του. Με πιστοποιημένες πρώτες ύλες και με την εξολοκλήρου κατασκευή σύμφωνα με τα αυστηρότητα πρότυπα και τις κορυφαίες προδιαγραφές, η εταιρεία είναι σε θέση να εγγυηθεί στον καταναλωτή τόσο την ποιότητα του τελικό προϊόντος όσο και την αντοχή του στον χρόνο και τη χρήση.

  Με κάθε κούφωμα αλουμινίου ή uPVC, καθώς και με κάθε ρολό, ο αγοραστής λαμβάνει ένα συνοδευτικό εγχειρίδιο το οποίο, πέρα από χρηστικές πληροφορίες και οδηγίες περιλαμβάνει και τη ρητή δήλωση εγγύησης του προϊόντος, με αναλυτική διατύπωση και ολοκληρωμένη αναφορά.

  Πρόκληση αντοχής στον χρόνο και τη χρήση

   

  • Τα Συνθετικά Κουφώματα uPVC της Θερμοπλαστικής συνοδεύονται από 10 έτη εγγύησης στα προφίλ λευκού χρώματος, στους διπλούς και τριπλούς υαλοπίνακες, καθώς και στους μηχανισμούς ανοιγόμενων / ανακλινόμενων προφίλ, ενώ από 5 έτη εγγύησης έχουν και τα έγχρωμα προφίλ της κατηγορίας.
  • Τα Κουφώματα Αλουμινίου της Θερμοπλαστικής συνοδεύονται από 5 έτη σωστής λειτουργίας λευκών και έγχρωμων προφίλ, καθώς και των μηχανισμών ανοίγματος / ανάκλισης, ενώ στα 10 έτη βρίσκεται η εγγύηση των διπλών και τριπλών υαλοπινάκων που φέρουν.
  • Τα Ρολά της Θερμοπλαστικής συνοδεύονται από 5 έτη σωστής λειτουργίας για το ίδιο το ρολό, ενώ το μοτέρ που τα συνοδεύει καλύπτεται από εγγύηση 3 ετών σωστής λειτουργίας.
  • Τέλος, σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία Somfy η Θερμοπλαστική εγγυάται την αντοχή και τη σωστή λειτουργία των συστημάτων αυτοματισμού, που συνοδεύουν τα προϊόντα της, με ολοκληρωμένη περιγραφή του συνόλου των περιεχομένων εγγυήσεων ανά είδος και κατηγορία εξαρτήματος.

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή κορυφαία προϊόντα με πιστοποιημένη ποιότητα και αντοχή, καλύπτοντας τη φροντίδα και τη σωστή λειτουργία τους τόσο μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών συντήρησης, όσο και μέσα από τις εγγυήσεις καλής λειτουργίας των ίδιων των προϊόντων.

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'