Η Θερμοπλαστική ΑΒΕΕ Χρυσός Χορηγός εκδηλώσεων
  Θερμοπλαστική NEA

  Η ΘΕΡΜΟΠΛΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης «Be Part of the Future» | Deep Energy Renovation | Conference and Workshops, από το Ινστιτούτο Κτιρίων Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης.

  Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ, παρούσα σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις του κλάδου που προωθούν την ενεργειακή βιωσιμότητα και ανάπτυξη στον κατασκευαστικό τομέα, συμμετέχει με την μορφή του χρυσού χορηγού στα ενημερωτικά και εκπαιδευτικά workshop που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κτιρίων Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης – INZEB.ORG με τίτλο:

  «Be Part of the Future» | Deep Energy Renovation | Conference and Workshops.

  Η πρώτη, από τις 9 προγραμματισμένες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 στην έδρα του ΤΕΕ/ΤΚΜ – Μεγ. Αλεξάνδρου 49 – Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση της Θεσσαλονίκης γίνεται στο πλαίσιο του European Sustainable Energy Week 2015 και τελεί υπό την αιγίδα του European Commission.

  Η ενεργειακή θωράκιση και αναβάθμιση κτιρίων αποτελεί για τη ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ βασικό στόχο, γύρω από τον οποίο έχει χτιστεί η προϊοντολογική πολιτική και φιλοσοφία της εταιρίας. Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ έχει εστιάσει στην κατασκευή κουφωμάτων και υαλοπινάκων με υψηλή ενεργειακή απόδοση και χαμηλούς συντελεστές θερμοδιαπερατότητας, που σε συνδυασμό με την εφαρμογή συστημάτων θερμομόνωσης, εξηλασμένης και διογκωμένης πολυστερίνης, συντελούν στη δημιουργία ενεργειακών κτιρίων που πληρούν τις προδιαγραφές παθητικού κτιρίου και συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση της ενεργειακής δαπάνης.

  Στόχος του «Be Part of the Future» είναι η ενίσχυση του γνωστικού πεδίου των επαγγελματιών του χώρου της κατασκευής κτιρίων, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των πολιτών σε θέματα που αφορούν εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και η ενδυνάμωση της συμμετοχής των φορέων και οργανισμών του Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση για τα οφέλη και τις προοπτικές των ριζικών ενεργειακών αναβαθμίσεων καθώς και η μεταφορά της γνώσης και της εμπειρίας από εφαρμοσμένα παραδείγματα.

  Το υφιστάμενο κτιριακό απόθεμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί τον πλέον ενεργοβόρο τομέα και οι μελέτες δείχνουν πως το 80% αυτού θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για τα επόμενα 50 τουλάχιστον χρόνια. Η ριζική ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων αποτελεί έναν από τους δυναμικούς τρόπους για την επίτευξη της ενεργειακής ασφάλειας σε όλα τα Κράτη – Μέλη και την απεξάρτηση – σε σημαντικό βαθμό – από τις εισαγωγές ενέργειας, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στο άμεσο μέλλον.

  Η εκδήλωση «Be Part of the Future» αποτελείται από δύο ενότητες. Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στην πρωινή, πρώτη ενότητα έχουν περισσότερο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα ενώ η δεύτερη ενότητα συμπεριλαμβάνει ένα διαδραστικό εργαστήρι με τίτλο «Βέλτιστη Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων στην Ελλάδα». Στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες – Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων – να συνεργαστούν και να προτείνουν αποδοτικές λύσεις, η εφαρμογή των οποίων θα έχει ως αποτέλεσμα την μέγιστη δυνατή μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των κτιρίων.

  Ενότητα Α’: Η είσοδος στην πρωινή εκδήλωση είναι ελεύθερη. Για την εγγραφή σας, η οποία είναι απαραίτητη, ακολουθήστε το σύνδεσμο.

  Ενότητα Β’: Το κόστος συμμετοχής για το διαδραστικό εργαστήρι «Βέλτιστη Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων στην Ελλάδα» είναι €50.

  Προγραμματισμένες εκδηλώσεις:

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

  ΠΑΤΡΑ: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

  ΧΑΝΙΑ: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

  ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

  ΛΑΡΙΣΑ: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 “Renovate Europe Days 2015”

  ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 “Renovate Europe Days 2015”

  ΞΑΝΘΗ: Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

  ΑΘΗΝΑ: Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 “Green Building Expo 2015”

  Το «Be Part of the Future» | Deep Energy Renovation | Conference and Workshops γίνεται με την υποστήριξη του Renovate Europe Campaign.

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα http://inzeb.org/

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'