Νέο Προϊόν: Θερμομονωτικό συνθετικό κουτί ρολού, επικαθήμενο, 18.5
  Θερμοπλαστική NEA

  Τοποθετώντας ένα ρολό…

  Είτε για τη σκίαση και την προστασία του χώρου σας, είτε σε μεγαλύτερες εφαρμογές, όπως σε εισόδους κλειστών χώρων στάθμευσης, ένα από τα πλέον σημαντικά μέρη της συνολικής εγκατάστασης ενός ρολού είναι το κουτί στο οποίο τυλίγεται. Ακριβώς αυτό το σημείο, ενώ ποτέ δεν τραβάει τα βλέμματα στην πράξη, στην ουσία του έχει ιδιαίτερη σημασία.

  Πέρα από το ζήτημα προστασίας και ασφάλειας του ίδιου του ρολού, αλλά και πέρα από την αισθητική συμβολή του στο σημείο τοποθέτησης, το κουτί του ρολού αποτελεί για έναν επιπλέον λόγο ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της εγκατάστασης. Η επιλογή ενός λάθος κουτιού μπορεί να υποβαθμίσει την ενεργειακή ταυτότητα του χώρου, καθώς η απουσία ιδιοτήτων θερμομόνωσης θα μπορούσε να εκθέσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κάθετης επιφάνειας του χώρου σας στις εξωτερικές θερμοκρασίες, δημιουργώντας απώλειες.

   

  Οι επιλογές της Θερμοπλαστικής

  Για τον λόγο αυτό στη Θερμοπλαστική φροντίζουμε την κάθε ουσιαστική λεπτομέρεια των προϊόντων μας, τόσο στο κομμάτι της λειτουργικότητας, όσο και σε αυτό της αισθητικής τους, στοχεύοντας στο απόλυτο αποτέλεσμα. Επιπλέον, φροντίζουμε να διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο το σύνολο των ξεχωριστών αναγκών κάθε χώρου και κάθε σημείου εφαρμογής.

  Στην κατηγορία των κουτιών ρολού η Θερμοπλαστική διαθέτει ένα εκτεταμένο πλήθος προϊόντων τόσο από αλουμίνιο, όσο και από uPVC, και σε διαθέσιμους τύπους, όπως επικαθήμενα, εξωτερικά, ή και γκαραζόπορτας, για τις πιο απαιτητικές κατασκευές. Αντίστοιχα κινείται το εύρος και των διαστάσεων, καλύπτοντας το σύνολο των εφαρμογών ρολού, από τις μικρότερες θέσεις κάλυψης παραθύρων, μέχρι και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις εισόδων κλειστών χώρων στάθμευσης.

  Θερμομονωτικό Συνθετικό Κουτί Επικαθήμενο 18.5

  Το νέο κουτί ρολού 18.5

  Η Θερμοπλαστική είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στο κοινό τη νέα οικονομική πρόταση συνθετικού επικαθήμενου θερμομονωτικού κουτιού 18.5. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για ρολά με απαιτούμενο ύψος κουτιού 18,2 εκ., πλάτος 20 εκ. και πατούρα κάσας 15 εκ..

  Το υλικό κατασκευής του προσφέρει εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και τη χρήση, με στόχο την προστασία του ίδιου του ρολού, αλλά και η προσθήκη διογκωμένης πολυστερίνης feliblok αποσκοπεί στην ολοκληρωμένη εξάλειψη ενεργειακών απωλειών, με τη θερμομονωτικής της κάλυψη.

  Ως προς το τελευταίο ειδικότερα, η ενισχυμένη θερμομόνωση στην εσωτερική πλευρά του κουτιού, είναι έτσι διαμορφωμένη ώστα να αποτρέπει τις θερμικές απώλειες ακόμη και όταν αυτές βρίσκονται στο δυνητικά μέγιστό τους, με το ρολό να είναι ξετυλιγμένο.

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'