ΠΟΡΤΕΣ, ΣΠΙΤΙΟΥ, ΞΥΛΙΝΗ, LAMINATE, PORTALIA, ΛΕΥΚΗ
  Νέα χρώματα για τις εσωτερικές πόρτες Portalia
  Θερμοπλαστική NEA

  Η σταθερή αξία Portalia

  Οι εσωτερικές πόρτες Portalia CPL αποτελούν την ολοκληρωμένη πρόταση της Θερμοπλαστικής, η οποία συνδυάζει την κορυφαία αναλογία απόδοσης – τιμής με τις υψηλές προδιαγραφές αισθητικής και λειτουργικότητας. Με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά διαμόρφωσης, όπως η δυνατότητα συρόμενης, ή και εξωτερικά συρόμενης εκδοχής, η δυνατότητα σπαστής εφαρμογής, η προσθήκη τζαμιών και η μεγάλη ποικιλία χερουλιών, να συμπληρώνουν τις επιλογές των διπλών ρυθμιζόμενων μεντεσέδων με καπάκι αλουμινίου και τη συνθετική γλώσσα η οποία μηδενίζει το παραγόμενο θόρυβο κλεισίματος.

   

  Με ένα πρωτοποριακό design και με προσεγμένα αισθητικά χαρακτηριστικά, οι πόρτες Portalia έχουν κατακτήσει σταδιακά το αγοραστικό κοινό, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε χώρου, τόσο ως προς τη λειτουργικότητά τους, όσο και ως προς την αισθητική και την αρχιτεκτονική συμβατότητα με τη μεγάλη ποικιλία των χρωμάτων και των σχεδίων τους.

   

  Νέες προσθήκες

  Στον τομέα αυτόν, η Θερμοπλαστική προσθέτει νέες επιλογές αυξάνοντας των αριθμό των χρωμάτων από 6 σε 10. Με την προσθήκη του γκρι παλίσσανδρου, του θερμού καφέ Noce Alter, της δρυός του πάγου και του χαρακτηριστικού γκρίζου Olmo Cenere, συμπληρώνεται μία εκτεταμένη γκάμα, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα σύμφωνα με το δικό σας γούστο και τις επιταγές του σημείου εφαρμογής της πόρτας.

  Εσωτερικές πόρτες, Ξύλινη, Σπιτιού
  Εσωτερικές πόρτες, Ξύλινη, Σπιτιού
  Εσωτερικές πόρτες, Ξύλινη, Σπιτιού
  Εσωτερικές πόρτες, Ξύλινη, Σπιτιού

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'