Σύγχρονα Παντζούρια από τη Θερμοπλαστική
  Θερμοπλαστική NEA

  Ένα από τα σημεία στα οποία η αισθητική και η λειτουργικότητα μοιράζονται την ίδια ακριβώς σημασία είναι και τα παντζούρια. Για τον σκοπό αυτή η Θερμοπλαστική κατασκευάζει μια ευρύτατη γκάμα παντζουριών, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και τύπων, ώστε να είναι σε θέση να καλύψει το σύνολο των αναγκών, αλλά και αυτό των αρχιτεκτονικών εφαρμογών. Με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνεται το βασικότερο όλων αποτέλεσμα, το οποίο είναι η ολοκληρωμένη βελτίωση της όψης αλλά και της λειτουργικότητας νεόδμητων ή υφιστάμενων κτηρίων.

   

  Ολοκληρωμένη προσέγγιση

  Για τη συνολική κάλυψη των αναγκών του σημείου εφαρμογής, η Θερμοπλαστική κατασκευάζει παντζούρια από αλουμίνιο, αλλά και από συνθετικό (uPVC), ολοκληρώνοντας με τον αρτιότερο τρόπο τα κουφώματα παραθύρου ή μπαλκονόπορτας. Έτσι, με την εφαρμογή ενός σύγχρονου παντζουριού, κατασκευασμένου από τη Θερμοπλαστική, προσθέτετε απαράμιλλη αισθητική σε απόλυτη συμβατότητα με τη γραμμή του σημείου τοποθέτησής του, δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας, ακόμη και με ρυθμιζόμενη κλίση στα φυλλαράκια, αίσθηση αυξημένης ασφάλειας, χάρη στην ποιότητα κατασκευής και υλικών, προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, και όλα αυτά με τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας της Θερμοπλαστικής.

  Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

  Τα επιπλέον χαρακτηριστικά της κάθε κατηγορίας θα μπορούσαν πολύ εύκολα να συνοψισθούν στη συμβατότητα με τα κουφώματα και στα επιμέρους λειτουργικά χαρακτηριστικά. Έτσι, στην κατηγορία των παντζουριών αλουμινίου έχουμε ως κορυφαία χαρακτηριστικά τους τη δυνατότητα εγκατάστασης συρόμενου τύπου, την ικανότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων, λόγω της ελαφριάς κατασκευής τους, αλλά και την κορυφαία διάρκεια ζωής, η οποία συνδυάζεται με μικρές απαιτήσεις συντήρησης. Ως προς τη συμβατότητά τους, τα παντζούρια αλουμινίου μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά και με κουφώματα αλουμινίου, αλλά και με συνθετικά (uPVC) κουφώματα.

  Αντίστοιχα στην κατηγορία των συνθετικών παντζουριών, τα κορυφαία χαρακτηριστικά τους εντοπίζονται στη δυνατότητα κινητής περσίδας, τη μεγάλη διάρκεια ζωής με μικρές απαιτήσεις συντήρησης, καθώς και στη κορυφαία ποιότητα μηχανισμών και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

  Οι δυνατότητες επιλογής δεν βρίσκονται όμως μόνο στο υλικό κατασκευής· προχωρούν και στον τύπου των φύλλων. Με γαλλικό, ή γερμανικό στυλ, νησιώτικο, ραμποτέ, ή εξειδικευμένο για κίνηση, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών απολύτως συμβατό με τη δικής σας αισθητική, αλλά και με την αισθητική γραμμή του σημείου εφαρμογής.

  Νέο Προϊόν: Παντζούρι αλουμινίου με κινητή περσίδα

  Στο σύνολο των προϊόντων της κατηγορίας των παντζουριών αλουμινίου της Θερμοπλαστικής έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν. Το νέο παντζούρι αλουμινίου με κινητή περσίδα, έρχεται να προσθέσει και αυτό το χαρακτηριστικό στην κατηγορία. Με εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και στη χρήση, επαυξημένη λειτουργικότητα λόγω της ρυθμιζόμενης σκίασης, υψηλή αισθητική στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή του χρώματος, αλλά και με υψηλής αντοχής μηχανισμό κίνησης, το νέο παντζούρι αλουμινίου με κινητή ρυθμιζόμενη περσίδα αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση ακόμη και για τα πλέον απαιτητικά από κάθε άποψη σημεία εφαρμογής.

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'