Κατασκευή Κουφωμάτων από τη Θερμοπλαστική
  Θερμοπλαστική NEA

  Αν η ψυχή της Θερμοπλαστικής είναι η ίδια η Φιλοσοφία της για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη και του χώρου του, τόσο με την αγορά και την τοποθέτηση, όσο και με την τεχνική υποστήριξη ποιοτικών προϊόντων και εφαρμογών, η καρδιά της Θερμοπλαστικής είναι οι ίδιες της οι εγκαταστάσεις.

  Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. στεγάζεται σε ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 47.500 m2, οι οποίες βρίσκονται σε οικόπεδα συνολικής έκτασης 200 στρεμμάτων στον Αμυγδαλεώνα και το Πολύστυλο Καβάλας.

  Οι κτηριακές εγκαταστάσεις εξυπηρετούν ολοκληρωμένα τις ανάγκες της εταιρείας για την παραγωγή, την αποθήκευση, καθώς επίσης και τη στέγαση των διοικητικών υπηρεσιών. Φιλοξενώντας τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τις ειδικά διαμορφωμένες γραμμές παραγωγής, ακόμη και με ρομποτική αυτοματοποίηση, εξασφαλίζεται η ταχύτατη και ποιοτική κατασκευή και σύνθεση των τελικών προϊόντων, ενώ, με την τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών ασφάλειας, η Θερμοπλαστική εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του προσωπικού και στην ολοκληρωμένη κάλυψή του.

  Στόχος της Θερμοπλαστικής είναι να παρέχει στον καταναλωτή την ποιότητα και την αξιοπιστία που έχουν ήδη ταυτιστεί με το όνομα της εταιρείας. Για τον λόγο αυτό πέρα από τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές κατασκευής, τις εξειδικευμένες συνεργασίες για την εξασφάλιση κορυφαίων πρώτων υλών, αλλά και την τεχνογνωσία του προσωπικού της, η Θερμοπλαστική επενδύει συνεχώς στην αρτιότητα των εγκαταστάσεών της και στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού.

  Για την κατασκευή ενός κουφώματος αλουμινίου ή συνθετικού (uPVC), η αρχή γίνεται με την εξασφάλιση των πρώτων υλών πιστοποιημένης ποιότητας. Μέσα από τη συνεργασία με κορυφαίους ευρωπαϊκούς και ελληνικούς προμηθευτές, η Θερμοπλαστική διασφαλίζει το ιδανικότερο για τη βάση της κατασκευής. Από το σημείο αυτό, ξεκινά η διαδικασία κατασκευής, αποκλειστικά και εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της Θερμοπλαστικής.

  Μέσα από την αυτοματοποιημένη ρομποτική διαδικασία, αλλά και την προσωπική φροντίδα των κατασκευαστικών και τεχνικών τμημάτων της Θερμοπλαστικής, οι πρώτες ύλες κόβονται στις απαιτούμενες διαστάσεις και σχήματα, συναρμολογούνται και διαμορφώνουν το ολοκληρωμένο πλαίσιο του κουφώματος.

  Σειρά έχει η τοποθέτηση του ιδανικότερου για την κάθε περίπτωση υαλοπίνακα -διπλού, τριπλού, triplex ή και ενεργειακού, με στόχο την προσθήκη των κατάλληλων χαρακτηριστικών και την ακόμη μεγαλύτερη απόδοση εκείνων του ίδιου του κουφώματος.

  Θα ακολουθήσει η τελική διαμόρφωση του ολοκληρωμένου κουφώματος από το προσωπικό της Θερμοπλαστικής, καθώς και ο εμπεριστατωμένος τεχνικός έλεγχος ποιότητας και προδιαγραφών του τελικού προϊόντος. Από το σημείο αυτό, η συνέχεια ανήκει στο τεχνικό τμήμα τοποθέτησης, το οποίο τοποθετεί το κούφωμα στο επιθυμητό σημείο, διασφαλίζοντας την απόλυτη εφαρμογή και την ολοκληρωμένη λειτουργικότητα του κουφώματος.

  ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Η πολιτική ποιότητας της ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ πιστοποιείται ήδη από τις αρχές του 2000 με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά τα επικαιροποιημένα έως σήμερα πρότυπα ISO9001:2008 και BS OHSAS 18001:2007.

  Επιπλέον, η συμμόρφωση στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας πιστοποιείται από τις αρχές του 2008 με τη σήμανση CE.

   

  ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΤΟΧΗ

  Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και οι συνεχείς επενδύσεις της ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ σε αυτόν, σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, τις πιστοποιημένες μεθόδους παραγωγής και τοποθέτησης, καθώς και η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο, εξασφαλίζουν την αρτιότητα των τελικών προϊόντων στους τομείς της απόλυτης ασφάλειας και της εξαιρετικής αντοχής στον χρόνο και τη χρήση.

   

  Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  Φιλοσοφία της Θερμοπλαστικής είναι η συνεχής ανάπτυξη της καινοτομίας, μέσα από τη δημιουργία νέων προϊόντων. Τα κουφώματα αποτελούν μία συνεχή πρόκληση ανάπτυξης με στόχο την ολοκληρωμένη ενεργειακή κάλυψη, την εξειδικευμένη προστασία, αλλά και την επαυξημένη λειτουργικότητα. Η τελική εφαρμογή τους πραγματοποιείται σύμφωνα πάντα με τις μοναδικές απαιτήσεις του σημείου και του χώρου τοποθέτησής τους, επαυξάνοντας τα ειδικά χαρακτηριστικά της επίδοσής τους στο μέγιστο.

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'