ΕΤΑΙΡΙΚΟ
  ΠΡΟΦΙΛ

  Θερμοπλαστική ΕΤΑΙΡΕΙΑ


  Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1972, θέτοντας τις βάσεις για ένα δυναμικό ξεκίνημα στον χώρο των εφαρμογών με βάση το αλουμίνιο και το συνθετικό πλαστικό πολυμερές (uPVC). Με σταθερά βήματα προόδου και με την εφαρμογή κορυφαίων προτύπων ποιότητα και ασφάλειας, ήδη από το 1992, η Θερμοπλαστική διαθέτει ποικιλία τύπων συνθετικών κουφωμάτων στην Ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον κατασκευαστικό χώρο του αλουμινίου, σύμφωνα πάντα με τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Η θερμομονωτική, ηχομονωτική και λειτουργική συμπεριφορά των προϊόντων, αλλά και η υψηλή και διαχρονική αισθητική τους, τα καθιστούν γνωστά εντός και εκτός του Ελλαδικού χώρου, έχοντας ως πρώτους πρεσβευτές της φήμης τους τους πλήρως ικανοποιημένους πελάτες μας.

  Η εξέλιξη και οι επενδύσεις της Θερμοπλαστικής σε νέα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, καθώς και η διεύρυνση της γκάμας των παραγόμενων προϊόντων καινοτομίας, έχουν σαν αποτέλεσμα τη σημαντική για την Ελληνική αγορά παραγωγή προϊόντων διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης με τις επωνυμίες feliblok και novablok, αντίστοιχα. Στα προϊόντα καινοτομίας συγκαταλέγονται:

  ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
  Θερμομονωτικά προϊόντα για την οικοδομή, καθώς και ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτηρίων ως αποτέλεσμα της διαρκούς έρευνας και ανάπτυξης. Με την παραγωγή εξηλασμένης πολυστερίνης ολοκληρώνεται η γκάμα προϊόντων θερμομόνωσης, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια πληθώρα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εξηλασμένη πολυστερίνη της Θερμοπλαστικής φέρει την επωνυμία novablok και συναντά τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και εφαρμογής που μόνο η Θερμοπλαστική μπορεί να προσφέρει.
  ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
  ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
  Η γκάμα των προϊόντων της Θερμοπλαστικής δεν σταματά να επεκτείνεται συνεχώς. Από ολοκληρωμένα συστήματα ρολών και γκαραζόπορτας, στις εφαρμογές πορτών διαφόρων τύπων, στις σίτες και στους υαλοπίνακες ειδικών εφαρμογών, υπάρχει πλήθος επιλογών για κάθε απαίτηση.
  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  Πιστοποιημένα ιχθυοκιβώτια, καθώς και πληθώρα προϊόντων συσκευασίας, καλύπτοντας με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες θερμομόνωσης και θερμοπροστασίας του περιεχομένου, πάντα κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές και την πιστοποιημένη καταλληλότητα του υλικού για τη συσκευασία τροφίμων.
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΤΟ BLOG ΜΑΣ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'