Βιωσιμότητα &
  Κυκλική Οικονομία

  banner-left
  banner-right
  topothethsh-post

  ΠΡΑΣΙΝΗ
  ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  Αποστολή μας είναι να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τους ανθρώπους και το περιβάλλον καθημερινά, πρωτοπορώντας με την κατασκευή και την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Ακολουθώντας τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας, δημιουργούμε λύσεις με αξία, με αντοχή στον χρόνο και την χρήση, ελαχιστοποιώντας την παραγωγή αποβλήτων, ενώ προάγουμε την ανακύκλωση και την βιώσιμη ανάπτυξη.

  circular-economy-gr
  tainia-gnhsiotitas

  Η προσαρμογή στο μέλλον, η επένδυση στην καινοτομία και η υιοθέτηση πράσινων πολιτικών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας.

  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ

  uPV​C & Αλουμίνιο

  Συλλογή και ανακύκλωση υπολειμμάτων (scrap) από αδειοδοτημένους συνεργάτες. Και τα δύο υλικά είναι 100% ανακυκλώσιμα, με μεγάλη διάρκεια ζωής.

  sustainability- upvc-aluminum

  Ανακύκλωση Συσκευασιών

  Επενδύουμε σε μηχανήματα όπως η πρέσα συμπίεσης χαρτοκιβωτίων και νάιλον συσκευασιών, για την προετοιμασία συλλογής και ανακύκλωσής τους.

  sustainability- compress - paper

  Ανακύκλωση Υαλοπινάκων

  Η εταιρεία συλλέγει και στέλνει για ανακύκλωση, τα θραύσματα από την παραγωγή των υαλοπινάκων.

  glass-recycle

  Θερμομονωτικά Προϊόντα

  Η εταιρεία, παράγει θερμομονωτικά προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμα μετά το πέρας της χρήσης τους και με θετικό αποτύπωμα.

  sustainability- insulating- materials

  Μπλε Κάδοι

  Έχουμε ενσωματώσει τις αρχές Βιώσιμης Ανάπτυξης, στην καθημερινότητα των εργαζομένων μας, προωθώντας συνεχώς την ανακύκλωση γραφικής ύλης, των μπαταριών κτλ.

  sustainability- recycle

  Νέες Επενδύσεις

  Επενδύουμε σε νέες υποδομές και μηχανήματα, όπως η Μηχανή Ανακύκλωσης Διογκωμένης Πολυστερίνης, μετατρέποντας τα απόβλητα σε εισροές.

  sustainability- new- investments

  Υβριδικά Αυτοκίνητα

  Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον και επενδύουμε σε υβριδικά εταιρικά αυτοκίνητα.

  sustainability- hybrid

  Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια μας.

  minimal-koufwmata

  Κατασκευάζουμε κουφώματα συνθετικά (uPVC) και Αλουμινίου που συνδυάζουν βιωσιμότητα, ποιότητα και υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική.

  insulating-materials

  Παράγουμε Πιστοποιημένα θερμομονωτικά προϊόντα, πλήρως ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, που υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους.

  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'