Η Θερμοπλαστική προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα
  Θερμοπλαστική NEA

  Η Θερμοπλαστική εφάρμοζε και εφαρμόζει πιστά την Οδηγία 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων), και το σύνολο του εξ αυτής απορρέοντος νομικού πλαισίου περί διασφάλισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Προχωρώντας όμως ένα βήμα παρακάτω, και πριν την προβλεπόμενη εφαρμογή του απορρέοντος νομικού πλαισίου, ξεκινήσαμε ήδη την προσαρμογή μας στην εφαρμογή των διατάξεων Κανονισμού (Ε.Ε.) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

  Με βάση τα νέα δεδομένα στον τομέα της προστασίας προσωπικών δεδομένων η Θερμοπλαστική προχώρησε ήδη στην επικαιροποίηση τόσο των όρων χρήσης της ιστοσελίδας, όσο και εκείνους της επικοινωνίας μέσω newsletter.

  Επικοινωνία

  Σε μία πρώτη φάση προχωρούμε στην επικαιροποίηση των όρων χρήσης για όσους είχαν ήδη πραγματοποιήσει την εγγραφή τους στις λίστες επικοινωνίας μας. Έτσι διασφαλίζουμε για ακόμη μία φορά το ζητούμενο της καθολικής τήρησης κάθε προαπαιτούμενου ορθής επικοινωνίας και ασφάλειας, όπως κάναμε και μέχρι σήμερα, με τη διαφορά της επικαιροποίησης των δεδομένων. Για τον λόγο αυτόν, ξεκινούμε από την αρχή μέσα στο νέο νομικό πλαίσιο, συνεχίζοντας με τον ίδιο σεβασμό τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων. Αυτό, μεταξύ άλλων σημαίνει πως τα ήδη υπάρχοντα email της παλαιάς λίστας θα διαγραφούν με το πέρας της διαδικασίας ενημέρωσης, σε περίπτωση που οι κάτοχοί τους δεν επικαιροποιήσουν μέσα από την απλή διαδικασία επανακαταχώρισης την αποδοχή και των νέων όρων χρήσης.

  Αυτό συμβαίνει καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε στο ακέραιο και με κάθε δυνατό τρόπο αυτό που και ως τώρα πραγματοποιούσαμε: Πραγματική ασφάλεια και προστασία δεδομένων στα οποία έχουν πρόσβαση αποκλειστικά και μόνο το Τμήμα Επικοινωνίας της εταιρείας, καθώς και ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, ο οποίος μπορεί να τροποποιεί τις παραμέτρους επικοινωνίας.

  Αυτό σημαίνει με απλά λόγια πως σε περίπτωση που θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία από τη Θερμοπλαστική, θα πρέπει να (επαν)εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας, καταχωρίζοντας το email σας και επικυρώνοντάς το μέσω του email επιβεβαίωσης που θα λάβετε.

  Σημ.: Η επικαιροποιημένη διαδικασία εγγραφής έχει ξεκινήσει ήδη από τις 23 Φεβρουαρίου 2018. Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί στη λίστα μας πριν από την παραπάνω ημερομηνία, θα πρέπει να επαναλάβετε την εγγραφή σας.

   

  Ιστοσελίδα

  Η ιστοσελίδα της Θερμοπλαστικής διέθετε ήδη το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer), ή σε απλά ελληνικά: πρωτόκολλο ασφαλούς επιπέδου υποδοχής. Με απλά λόγια, κάθε πληροφορία την οποία μοιράζεστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας φτάνει σε εμάς κρυπτογραφημένη, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης τρίτου σε αυτή. Το SSL φροντίζει όλα τα ευαίσθητα δεδομένα να μην είναι ορατά σε τρίτους, εφαρμόζοντας τον μοναδικό προσωρινό τυχαίο αλγόριθμο επικοινωνίας μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή της ιστοσελίδας. Έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι για την ασφάλεια της επικοινωνίας, της προσπέλασης και της γενικότερης αλληλεπίδρασης με την ιστοσελίδα.

   

  Η ίδια διαδικασία, κατά το γράμμα της νομοθεσίας ακολουθείται και στη διασφάλιση του συνόλου των συναλλαγών με τη Θερμοπλαστική, διασφαλίζοντας το απόρρητο της καταγραφής των δεδομένων και τη χρήση τους αποκλειστικά για τον σκοπό για τον οποίο έχουν καταχωριστεί.

  Εισάγετε το email σας για να επανεγγραφείτε στο Newsletter

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'