Thermoplastiki - Homepage
  Νέα ιστοσελίδα, δυναμική παρουσία
  Θερμοπλαστική NEA

  Έρχεται κάποια στιγμή που η ανανέωση είναι επιβεβλημένη. Η Θερμοπλαστική μετρά φέτος 45 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων, και ακριβώς αυτός ο όρος, η παρουσία, είναι το ζητούμενο της ανανέωσης. Αλλά ας το δούμε από μια διαφορετική σκοπιά. Για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου κουφώματος και τη σωστή εγκατάστασή του απαιτείται μια ολόκληρη διαδικασία, και, ακόμη περισσότερο, ένα σύνολο παραμέτρων που θα πρέπει να καθοριστούν: Από τις ανάγκες του σημείου τοποθέτησης, μέχρι τα χαρακτηριστικά της αισθητικής διαμόρφωσης και από τις πρακτικές απαιτούμενες παραμέτρους, μέχρι την επιλογή του σωστού υαλοπίνακα. Και, κάποιες φορές, όταν πια έχει περάσει ο καιρός και οι συνθήκες εκσυγχρονισμού το απαιτούν, θα πρέπει να γίνει η αντικατάσταση του συστήματος ή η αναβάθμισή του. Το ίδιο συμβαίνει και με το προφίλ μια εταιρείας.

  Η Θερμοπλαστική βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσει στον νέο της ιστότοπο, με ανανεωμένη εικόνα, αλλά κυρίως με νέα φιλοσοφία. Η νέα διαδικτυακή παρουσία της Θερμοπλαστικής έχει ως στόχο να παρουσιάσει στον επισκέπτη τις αξίες της εταιρείας, με ένα ξεκάθαρο προφίλ και μία απολύτως συγκροτημένη ιδέα: Άμεση προσβασιμότητα – ξεκάθαρη παρουσία. Οι άξονες αυτοί είναι που υπαγορεύουν και τη διαμόρφωση της δομής, καθώς και τις λεπτομέρειες των δυνατοτήτων των διαθέσιμων διεπαφών.

  Thermoplastiki Website

  Δομή με προσωπικότητα

  Στη δομική διαμόρφωση της ιστοσελίδας η προσέγγιση πραγματοποιείται καθαρά από την οπτική της εξυπηρέτησης του επισκέπτη, με την άμεση πρόσβαση στο σύνολο των προϊόντων της Θερμοπλαστικής, καθώς και με την εκτεταμένη παρουσία τόσο των χαρακτηριστικών τους, όσο και της πραγματικής εικόνας τους. Η άμεση περιήγηση και η δυνατότητα εξερεύνησης συνδυασμών προϊόντων, επιτρέπουν στον επισκέπτη να διαμορφώνει τη συνολική εικόνα και να συγκεντρώνει όλες τις πιθανές πληροφορίες για τη δυνατότητα τοποθέτησης των προϊόντων στον δικό του χώρου, καλύπτοντας με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο το σύνολο των αναγκών του.

  Όμως, η Θερμοπλαστική δεν σταματά εδώ. Από κάθε σημείο της νέας μας ιστοσελίδας έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, απευθύνοντας οποιοδήποτε πιθανό και εξειδικευμένο ερώτημα προς τους επαγγελματίες του χώρου. Είναι στη φιλοσοφία μας να βρισκόμαστε δίπλα σας με ολοκληρωμένες απαντήσεις και λύσεις σε όλα τα ζητήματα σχετικά με το σύνολο των προϊόντων μας, με τα συστήματα θερμομόνωσης, αλλά και με τη δυνατότητα εφαρμογής τους.

   

  Ένα βήμα πιο κοντά σας

  Η Θερμοπλαστική πραγματοποιεί ένα ουσιαστικό άνοιγμα στη διαδικτυακή επικοινωνία, εντατικοποιώντας την παρουσία της και στα κοινωνικά δίκτυα, με τη σελίδα της στο Facebook να παίρνει σταδιακά τον πρώτο ρόλο της επικοινωνίας τόσο του πληροφοριακού περιεχομένου προς το κοινό, όσο και σε διαδραστικό επίπεδο. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε με κάθε τρόπο δίπλα στον επισκέπτη, φίλο, καταναλωτή και χρήστη των προϊόντων μας.

   

  Νέα προσέγγιση

  Η προσέγγιση στο ζήτημα της επικοινωνίας ξεκίνησε με την πρόταση της εταιρείας μας προς την Artware για την ανανέωση του λογοτύπου και τη μελέτη δημιουργίας της νέας μας ιστοσελίδας. Με την παρουσίαση όλων των δεδομένων και τον σχεδιασμό της ανανεωμένης φιλοσοφίας μας στον τομέα της επικοινωνίας, προχωρήσαμε στον καθορισμό όλων των παραμέτρων που επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε και ξεκινήσαμε ένα μεγαλεπήβολο επικοινωνιακό σχεδιασμό. Στη βάση αυτού του σχεδιασμού, η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας μας υπογράμμισε την ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, και για τον λόγο αυτόν πραγματοποιήθηκε μια εκτεταμένη φωτογράφιση, η οποία απαριθμεί περισσότερες από 5.000 λήψεις.

   

  Αυτό ήταν και το ολοκληρωμένο πλαίσιο, μέσα στο οποίο σας καλούμε να συμμετέχετε στο νέο διαδικτυακό μας ξεκίνημα. Η Θερμοπλαστική ακολουθεί την πάγια τακτική της να έχει ανοιχτό και ξεκάθαρο δίαυλο επικοινωνίας, χωρίς ωραιοποιήσεις ή γενικότητες, παρουσιάζοντας ατόφια την πραγματική διάσταση του συνόλου των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Με μοναδικό σκεπτικό την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'