feliblok: Ποιότητα και απόδοση
  Θερμοπλαστική NEA

  9 χρόνια από την έναρξη της μονάδας παραγωγής διογκωμένης πολυστερίνης της Θερμοπλαστικής και το feliblok αποτελεί την πλέον ιδανική λύση για θεμοπρόσοψη νέων ή υφιστάμενων κτιρίων. Η εμπειρία στην παραγωγή και τη διαχείριση της διογκωμένης πολυστερίνης EPS-airpop, καθιστά το feliblok ως επιτομή στην κατηγορία του, με την καλύτερη σχέση κόστους – αποτελέσματος. Τi είναι όμως το feliblok και πώς λειτουργεί;

  Το feliblok είναι ένα άκαμπτο αφρώδες υλικό με βάση τo πολυστυρένιο. Οι λευκοί κόκκοι στο μέγεθος μαργαριταριών έχουν περιεκτικότητα σε αέρα 98%, κάτι που τους καθιστά ελαφρούς σε βάρος και τους δίνει εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες σε βάθος χρόνου, λόγω της σταθερότητας του υλικού και της πολύ χαμηλότερης υδαταπορροφητικότητας σε σχέση με τα ανταγωνιστικά υλικά. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως με την εφαρμογή του feliblok στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, πετυχαίνουμε τις καλύτερες τιμές θερμικής αγωγιμότητας, με το χαμηλότερο κόστος και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα θερμομονωτικά υλικά. Στην ουσία, το feliblok αποτελεί μία πραγματική επένδυση με ταχύτατη απόσβεση κεφαλαίου και συνεχή απόδοση όφελους, εξοικονομώντας ενέργεια και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής για όλη τη διάρκεια ζωής του κτηρίου.

  Πέρα από την ουσιαστική συνεισφορά του στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος ενός κτηρίου, το ίδιο το προϊόν είναι εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον. Η διόγκωσή του γίνεται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση ατμού, και χάρη στην ίδια τη σύστασή του, ακόμη και μετά την αφαίρεσή του, το feliblok δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον, καθώς μπορεί να ανακυκλωθεί στο 100%.

  Έτσι, το feliblok αποτελεί μία από τις επιλογές βασικού συστατικού των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης που προσφέρει η Θερμοπλαστική. Εφαρμόζεται εύκολα, είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση του, δεν επηρεάζεται από την υγρασία και δεν γερνάει. Το μικρό του βάρος, σε σύγκριση με άλλα θερμομονωτικά υλικά, το καθιστά ιδανική λύση για θερμοπρόσοψη υφιστάμενων κτιρίων, αφού έχει τη μικρότερη δυνατή στατική επιβάρυνση.

  Ας δούμε όμως τα βασικά χαρακτηριστικά του:

  Κορυφαία θερμική αντίσταση

  Το feliblok παρουσιάζει κορυφαία αντίσταση σε απώλεια ενέργειας και θερμότητας, όμως αξιοσημείωτη είναι και η αποτροπή ανάπτυξης μυκήτων, καθώς επίσης και η παρεμπόδιση της υγρασίας, η οποία σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να προκαλέσει φθορά στο σύστημα και διάβρωση στην ίδια τη δομή, όπως συμβαίνει με ανταγωνιστικά υλικά.

   

  Αποδεδειγμένη αξία & ασφάλεια

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στην παραγωγή αλλά και στη διαχείριση του feliblok διασφαλίζουν το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Το ίδιο το υλικό είναι απολύτως ασφαλές, καθώς, μεταξύ των χαρακτηριστικών του, συγκαταλέγεται και η ιδιότητα του αυτοσβεννύμενου σε περίπτωση φωτιάς, καθώς και ότι δεν εκλύει καπνό. Μετά την τοποθέτησή του, δεν παρουσιάζει καμία ανάγκη συντήρησης.

  Τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ETICS με feliblok υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των εθνικών και ευρωπαϊκών κανονισμών πυροπροστασίας των κτηρίων και είναι ασφαλέστερα σε περίπτωση πυρκαγιάς των ανταγωνιστικών, αφού δεν παράγουν καπνό, ο οποίος αποτελεί την κύρια αιτία θανάτων σε πυρκαγιά.

   

  Εύκολη εφαρμογή

  Το feliblok χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ευκολία του στην εφαρμογή και τοποθέτησή του σε πολλαπλά σημεία. Μεταξύ των σημείων αυτών συγκαταλέγονται οι προσόψεις κτηρίων, τα εξωτερικά τοιχία, οι διπλές τοιχοποιίες, αλλά και τα υπόγεια και οι θεμελιώσεις, οι κολώνες, οι πλάκες με δοκίδες και τα δοκάρια, οι οροφές, τα δώματα και οι στέγες, καθώς επίσης και οι εφαρμογές ενδοδαπέδιας θέρμανσης, αποτελώντας έτσι ουσιαστικά ένα πολυεργαλείο στα χέρια κάθε επαγγελματία της θερμομόνωσης, αλλά και κάθε καταναλωτή που επιθυμεί να θωρακίσει τον χώρο του από απώλειες ενέργειας.

  Μπορείτε να δείτε τις προδιαγραφές, τον πίνακα εφαρμογών, καθώς τις δηλώσεις επιδόσεων του feliblok, κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο υπερσύνδεσμο.

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'