Μόνωση, Θερμομόνωση
  feliblok plus, από την παραγωγή στην εφαρμογή
  Θερμοπλαστική NEA

  Η Θερμοπλαστική διατηρεί πάντα την πολιτική της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης σύγχρονων προϊόντων και καινοτόμων λύσεων. Ακριβώς αυτή η φιλοσοφία αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία του feliblokeps plus, ενός προϊόντος το οποίο αποτελεί πρωτοποριακή πρόταση στον χώρο των μονωτικών διογκωμένης πολυστερίνης. Το feliblokeps plus είναι διογκωμένη πολυστερίνη στην οποία έχει προστεθεί γραφίτης. Η ιδιαιτερότητά του οφείλεται στα μικροσκοπικά μόρια του γραφίτη που περιέχονται στη σύνθεση της διογκωμένης πολυστερίνης, τα οποία λειτουργούν ως ανακλαστήρες και απορροφητές ακτινοβολίας εμποδίζοντας τη μετάδοση της θερμότητας μέσω της ακτινοβολίας, επιτρέποντας μόνο στη συναγωγή να συμβάλει στην απώλεια θερμότητας.

  Η Θερμοπλαστική παράγει και εξελίσσει ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις μόνωσης υψηλών προδιαγραφών. Το feliblokeps plus καθώς και τα άλλα μονωτικά υλικά της Θερμοπλαστικής, παράγονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές και έχουν εξελιχθεί σε ένα αποδεδειγμένο πρότυπο μόνωσης, το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στην ενεργειακά αποδοτική μόνωση.

  feliblokeps plus σε αριθμούς

  Με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ = 0,030 W/mk(EPS 100) και 0,031 W/mk(EPS 80) το feliblokeps plus αποτελεί κορυφαίο προϊόν στην αναλογία απόδοσης/τιμής, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις θερμομόνωσης. Οι θερμομονωτικές πλάκες feliblokeps plus έχουν μέχρι και 20% καλύτερες μονωτικές ιδιότητες σε σχέση με το feliblokeps και το novablokxps. Επομένως, για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα θερμομόνωσης, απαιτείται λεπτότερη μονωτική πλάκα. Αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό στην εξωτερική μόνωση παλαιών και υφιστάμενων κτηρίων όπου δεν υπάρχουν δυνατότητες για χρήση παχύτερης μονωτικής πλάκας.
  Ως προς το ίδιο το υλικό, αυτό είναι 100% ανακυκλώσιμο, όντας φιλικό προς το περιβάλλον. Κατάλληλο για πολλές εφαρμογές, υδροαποθητικό, ανθεκτικό στη γήρανση και στην αποσύνθεση και στιβαρό, με σταθερές διαστάσεις.

  Πώς χρησιμοποιείται;

  Βγαίνοντας από την παραγωγή, το feliblokeps plus είναι έτοιμο να ενσωματωθεί με οποιοδήποτε σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης .

  Η Θερμοπλαστική παρέχει και ολοκληρωμένη λύση πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης (etics) με feliblokeps plus σε συνεργασία με την weber. Το συγκεκριμένο σύστημα χαρακτηρίζεται τόσο από την απλή και γρήγορη εφαρμογή, όσο και από την οικονομικότητα και την εξαιρετική αντοχή του στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Με την προαναφερθείσα θερμική αγωγιμότητα λ = 0,030 W/mk(EPS 100) και 0,031 W/mk(EPS 80), αλλά και με αντίσταση διαπερατότητας υδρατμών μ = 30-70, οι καταγραφές των επιδόσεων παραμένουν εξαιρετικά σταθερές καθ’ όλη την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του συστήματος. Στο κομμάτι της εξωτερικής αισθητικής το σύστημα weber.therm family plus διαθέτη μία ευρύτατη γκάμα επιλογής του χρώματος και της υφής του με πάνω από 240 μοναδικές επιλογές.

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'