Blog-Post-Pic7
  Αλουμίνιο ή συνθετικό; Τι τύπος κουφωμάτων είστε;
  Θερμοπλαστική NEA

  Τα κουφώματα ενός κτιρίου είναι ουσιαστικά η ασπίδα προστασίας του από τους εξωτερικούς παράγοντες όπως ο ήλιος, η βροχή, το χιόνι.

  Γι΄αυτό, η επιλογή τους μπορεί να αποδειχτεί μεγάλος «μπελάς» αφού ούτε κάθε χώρος έχει τις ίδιες ανάγκες ούτε όλα τα κουφώματα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

  Στην αγορά κυριαρχούν δύο τύποι κουφωμάτων, τα συνθετικά (uPVC) και τα αλουμινίου. Κάθε τύπος έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν την τελική επιλογή.

  ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (uPVC)

  Τα συνθετικά κουφώματα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Ο βασικός λόγος είναι η εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής αλλά και το γεγονός ότι έχουν μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών με καλύτερα αποτελέσματα στη Θερμομόνωση.

  Τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

  Θερμοπροστασία

  Τα συνθετικά κουφώματα σκοράρουν ψηλά στις θερμομονωτικές επιδόσεις. Αυτό σημαίνει δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα, δηλαδή καλύτερη ενεργειακή απόδοση για το κτίριο και οικονομία για το πορτοφόλι σας.

  Οικονομία

  Το χαμηλό κόστος, ειδικά σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα πλεονεκτήματά τους, κάνουν τα συνθετικά κουφώματα μια πραγματικά δελεαστική πρόταση που συνεχώς κερδίζει οπαδούς.

  Τα συνθετικά κουφώματα είναι κατάλληλα για παντζούρια, πόρτες, μπαλκονόπορτες, παράθυρα. Στην αγορά θα βρείτε πολλούς τύπους (σταθερά, συρόμενα, ανακλινόμενα κ.λπ.) που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες.

  Ηχομόνωση

  Χαλαρώστε! Τα συνθετικά κουφώματα απορροφούν τους ενοχλητικούς θορύβους, χαρίζοντας ένα ήρεμο περιβάλλον.

  Μεγάλη αντοχή

  Τα συνθετικά κουφώματα είναι πολύ ανθεκτικά στο χρόνο, στη χρήση και σε περιοχές κοντά στη θάλασσα. Δεν επηρεάζονται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τα προτιμούν για τους εξωτερικούς χώρους.

  Η Θερμοπλαστική κατασκευάζει ολοκληρωμένες προτάσεις συνθετικών κουφωμάτων (uPVC) με 10ετή εγγύηση και με γνώμονα την πιστοποιημένη ποιότητα τόσο των πρώτων υλών, όσο και της διαδικασίας παραγωγής και εφαρμογής.

  Το πρωτοποριακό design, καθώς και η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε ένα μεγάλο πλήθος εξειδικευμένων λύσεων, με γνώμονα πάντα τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

  Blog-Post-Pic8

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  Τα κουφώματα αλουμινίου παρόλο που είναι πιο ακριβά σε σχέση με τα συνθετικά, αποτελούν την «κλασική» επιλογή στην Ελλάδα κι αυτό γιατί χαρακτηρίζονται από μεγάλη ασφάλεια, αντοχή αλλά και χρωματική γκάμα. Τα πλεονεκτήματά τους είναι τα εξής:

  Μηχανικές Ιδιότητες

  Τα κουφώματα αλουμινίου φέρουν εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες. Είναι ιδιαίτερα στιβαρά και καλύπτουν αποτελεσματικά τα μεγάλα ανοίγματα.

  Ποικιλία Χρωμάτων

  Βάφονται στο χρώμα και λαμβάνουν την υφή που εσείς θέλετε! Ό,τι καλύτερο για εσάς που έχετε την αισθητική και την πρακτική στην κορυφή των επιθυμιών σας.

  Ασφάλεια και αντοχή

  Το αλουμίνιο είναι ένα συμπαγές και πολύ ανθεκτικό υλικό. Δεν επηρεάζεται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και δεν ταλαιπωρείται από το πέρασμα του χρόνου ή την συνεχή χρήση. Αποτρέπει τις παραβιάσεις από επίδοξους διαρρήκτες.

  Θερμοπροστασία

  Τα κουφώματα αλουμινίου δεν είναι από τη φύση τους θερμομονωτικά. Όμως τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, όπως αυτά της Θερμοπλαστικής, αποτελούν άριστη λύση θερμομόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και χρημάτων.

  Τα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπαλκονόπορτες, πόρτες, παντζούρια, παράθυρα, ρολά, και σήτες και συνήθως διακρίνονται σε πλήθος τυπολογιών, όπως τα ανοιγόμενα/ανακλινόμενα, τα συρόμενα, οι φυσούνες, τα περιστρεφόμενα και τα υαλοπετάσματα.

  Η Θερμοπλαστική κατασκευάζει ολοκληρωμένα και αξιόπιστα κουφώματα αλουμινίου. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις τόσο των πρώτων υλών, όσο και της διαδικασίας κατασκευής και εφαρμογής, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την άριστη λειτουργικότητα του τελικού συνόλου, ενώ το πλήθος των χρωματισμών του αλουμινίου, η μεταλλική minimal όψη και το καινοτόμο design με τα λεπτά προφίλ αποτελούν τα συστατικά της μοναδικής αισθητικής.

  Στην επιλογή του κατάλληλου τύπου κουφώματος η τελική απόφαση έχει να κάνει με τις ανάγκες του χώρου αλλά και τις δικές σας προτιμήσεις. Στην Θερμοπλαστική θα μπορέσετε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ολοκληρωμένων λύσεων καθώς και τη βοήθεια που χρειάζεστε για να αποφασίσετε τελικά τί τύπος κουφωμάτων είστε!

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης & Προστασίας Δεδομένων.
  captcha

  CONTACT FORM
  I have read and I accept them Terms of Use & Data Protection.
  captcha
  • Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
   ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
   ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.
  • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ (uPVC)
   ΛΕΥΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
   10 χρόνια εγγύησης στα κουφώματα, με αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα.
  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
  greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'